IT services, photography & webdesign

Webdesign

Een website is een must. Niet per se voor de man in de straat. Maar wél voor de kleine zelfstandige, de grote zelfstandige, de KMO enzovoort....

Er zijn veel kleine zelfstandigen die denken: ik heb geen website nodig...
Dit is echter een foute denkwijze.

Akkoord, er zijn zelfstandigen die zeggen: wat is de meerwaarde? ik heb klanten genoeg! Maar geef ze dan een kleine service terug: geef ze uw uithangbord. In al z'n beperktheid is dit een naam, een logo en uw openingsuren. Ohja, uw jaarlijks verlof kan er ook bij natuurlijk. En is er toevallig niets nieuws dat u kunt aanbieden?

Een website zorgt ook voor naambekendheid, wat een niet te onderschatten commercieel pluspunt is !

Ik maak voor u de website die U wil. Van goedkoop klein tot goedkoop groot.

Ook een restyling of een grondige make-over van uw oude website kan zonder problemen.

Ik maak steeds websites die op een redelijk gemakkelijke manier door uzelf aanpasbaar zijn (dmv een Content Management System). Op deze manier kunt u zelf ten alle tijden inloggen en uw aanpassingen maken. Maar als de tijd u kostbaar is bied ik u echter ook een formule aan waar u mij gewoon de wijzigingen doorspeelt en ik deze voor u implementeer. Deze formule is gebaseerd op een uurtarief. Geloof me, ik doe het sneller dan u.

Websites worden gemaakt in Drupal of in Wordpress, en de hosting gebeurt door mij op een (gehuurde) VPS waar uitsluitend mijn eigen websites op draaien.

Contacteer mij voor kostenloze & vrijblijvende gesprekken & offertes.